Tevékenységeink
 • Graphic design

  Graphic design

  Arculattervezéstől a komplett reklámügynökségi tevékenységekig, minden ami a funkciót és a designt helyezi előtérbe. Erősségünk a hitelességben rejlik, mivel a klasszikus iskolák alapjait ötvözzük az urbánus művészetek területein szerzett tapasztalatainkal és a világ aktuális trendjeivel. A napi munka mellett rendszeresen veszünk részt neves hazai és külföldi kiállításokon, eseményeken. Referenciák.

 • Faldekoráció

  Faldekoráció

  Az elmúlt 10 évben legfőképpen privát belterek, klubok, studiók, tűzfalak, díszletek, vendéglátóipari egységek, üzlethelyiségek, valamint közintézmények felületei változtak a terveink által egyedivé. Elsődleges célunk, hogy a kopott, üres felületeket kreatív ötletek, feliratok segítségével színessé és ízlésessé változhassanak, kapcsolódási pontot teremtve a potenciális megrendelők és a professzionális alkotók között. Referenciák.

 • Rendezvények

  Rendezvények

  Az urban art népszerűsítésének jegyében számos zenei rendezvényt, hazai és nemzetközi graffiti fesztivált és street art kiállítást valósítottunk meg (write4gold nemzetközi graffiti versenyek, Art Station, Swatch This! partisorozat, PortfolioPoints kiállítássorozatok). Az innovatív programok a stílust nemcsak elfogadottabbá tették, hanem ki is emelték azt korábbi pejoratív értelmezéséből. Referenciák.